Skip to main content

GIVEWAY PERTAMA edisi Raya

Assalamualaikum

Hai awk...

 

 

Hadiah
1. Tambah nilai RM 5 untuk 4 orang pemenang
2. Tudung bawal AJ untuk 2 pemenang 
3. 5 pemenang akan dipilih untuk menghiasi bloglist bulan Ogos di blog SYF.DEAN
Segmen ini bermula pada 1/7 dan akan tamat pada 31/7 tepat pukul 12 tengah malam. 

 

 

 
 

Comments

  1. balas kunjungan...follow sini #15

    ReplyDelete
  2. singgah syawal
    http://belogs.blogspot.my/2016/07/giveway-pertama-edisi-raya.html

    ReplyDelete
  3. salam..singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/07/giveway-pertama-edisi-raya.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama :D good luck dan tahniah kalau menang hihi
    done follow.
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2016/07/giveway-pertama-edisi-raya.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

SEGMEN : MaxisCelcomDigiFree #jmbelog

1st Author buat "Kambek"

Hai....sorry lama sangat berdiam diri, sebelum memulakan bicara, aku ingin berterima kasih kat 2nd author sebab dengan jayanya meneruskan blog ni dari terus senyap.. credit gambar untuk 2nd author.

Sekarang ni dah masuk bulan December, kalau tak salah last bulan september atau ogos entry yang dibuat, yang lain semuanya diuruskan oleh 2nd author (baik orangnye...huhuhuhu...xmintak upah pon) sekarang ni aku cuba untuk meluangkan masa untuk jenguk-jenguk blog ni...
Okeh, first of all, nak tanya Yolss la kan, ujung tahun ni mana tempat best untuk bercuti? Annual Leave berlambak gara-gara jarang bercuti (Pekerje terbaik baq hanggg) so boss bising, "you aaaa...kena habiskan you punya cuti..kalau tak you rugi wooo...syarikat tarra bayar atau Carry Forward you punya cuti wooo".. Gitu la serba sikit bebelan boss aku..hahaha..
So jenuh pikir kemana nak pergi untuk habiskan cuti, maybe masa tu nanti berlambak la entry yang akan di update..hahaha...kalau ada tempat yang best untuk tenangkan…

Sebulan Sehari

Hari ini genap sebulan tau tak update blog ni.. Kalau orang, pasti nya merajuk. Hahaha.. Busy ke? Mungkin laa.. Mungkin.. Lagipun nak update ni, mesti ada jiwa.. Jiwa tu penting. Tukang update ni pun bukan pemilik blog sebenar. Second author. Ntah la pemiliknya menghilang kemana. 😒😒😒.. Kalau nak update yang pelik-pelik pun mesti dia tak perasan. Hahaha.. khianat sikit..
Takde apa nak story kat sini. Nak share gambar pemilikk blog laa.. Nak tahu tak ?? Jap.. Nak upload. Hahaha..
Jeng..jeng.. jeng...

Dapat up gambar lower body je.. Pemilik blog masih ingin merahsiakan identiti sebenar.. Sebab pegang amanah, jadi kita lanje gambar ni je laa.. Hohoho.. Jangan marahhh aaa..


PAKAI BAJU WARNA MERAH, PLEASE JANGAN MARAH. 

Jumpa lagi semua.. :D

Yang ikhlas, HH.. 
psstt... nanti singgah blog saya jugak tau..COMEL