Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2016

Segmen Blogwalking YanieYusuf 2016

Giveaway Fridge Magnet Lombok By Mialiana.com

Giveaway Fridge Magnet Lombok By Mialiana.com
Giveaway Fridge Magnet Lombok bermula saat ini dari hari ini, 23 Mei 2016 hingga 30 Mei 2016. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.

Siapa nak ole-ole dari Lombok? Ada 20 fridge magnet berupa rumah perkampungan orang Sasak, Lombok, Indonesia.
Jom join giveaway ini... ramai-ramai support Mia ya... Syarat-syaratnya : Follow blogMialiana.com, Add To CircleGoogle+ Mia Liana dan LikeFanpage Mialiana.comBuat entri bertajuk Giveaway Fridge Magnet Lombok By Mialiana.comCopy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INIGiveaway akan tamat pada 11.59 malam 30 Mei 2016. Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 3 Jun 2016.
** nak join giveaway ini, sila klik pada banner...

Giveaway NALMR BLOG featuring SASSYROSE

*STICKY POST*

klik banner untuk join
Hai semua! Hari ini kami Nalmr Blog dan SASSYROSE ingin jemput semua blogger-blogger yang hebat untuk sama-sama memeriahkan GiveAway yang kami adakan ini. Hadiah menarik akan diberikan kepada pemenang-pemenang bertuah. Kami dari SASSYROSE selaku penaja utama GiveAway ini.

SASSYROSE merupakan kedai muslimah online yang mula beroperasi dari tahun 2015 sehingga kini. Konsep SASSYROSE adalah untuk mewujudkan pakaian muslimah yang sopan, sederhana dan cantik untuk si pemakai. Jubah keluaran SASSYROSE adalah sangat selesa dan merupakan jubah murah 2016. Bukan itu sahaja, tunic dan top SASSYROSE juga pastinya dapat memikat para pelanggan untuk mencuba produk terlajak laris ini. Pelanggan juga boleh ke laman web kami di www.sassyrose.my untuk pembelian secara online dengan lebih pantas dan mudah.

Antara Produk Yang Hangat di SASSYROSE adalah :

Jubah Bahyea - Jubah Bahyea diperbuat dari material bermutu tinggi Como Crepe dan dihiasi dengan panel French Lace. …

Pengalaman Pertama Puasa

Hai semua, sekian lama aku tidak mengusik belog ini akibat kerja yang agak berlambak, antara sedar dan tidak kita sudah hampir memasuki bulan mulia dan bulan yang penuh keberkatan iaitu bulan ramadhan, maka ramailah diantara kita sedang berpuasa ganti, mengantikan puasa yang tertinggal pada ramadhan tahun lepas, tak kurang jugak yang makan sakan dengan alasan nanti puasa nanti da tak boleh nak makan tengah hari ...hak elehh..itu sume poyo (sambil buat suara awie).
Teringat kenangan aku pada masa kecik dulu, aku rasa ramai yang ada cerita-cerita best yang terjadi pada bulan ramadhan ni kan, cuba korang ceritakan di ruang comment yer, share pengalaman bersama (cehwah, gaya macam ramai pembaca je)  tapi yang paling aku tak boleh lupa semasa first ramadhan aku, dimana arwah ayah aku mengajar aku yang mana pengajaran dia aku ingat smpai sekarang, untuk pengetahuan korang, arwah ayah aku mengajar cukup simple, dia bagi kita rasa, and then kita kena fikir sendiri dimana silap kita.
Pada first …